Car wrapping

Direct een nieuwe en unieke look voor uw voertuig met hoogwaardige kleurenfolies bij ExpressZO. En dit zonder dat de auto gespoten hoeft te worden. Beschikbaar in vele kleuren en effecten. Ideaal voor particulier en zakelijk.

Voordelen van car wrapping


Helemaal uw stijl

Bedrijfswagen niet in uw bedrijfskleur beschikbaar? Of de kleur van de auto toch niet uw smaak? Car wrapping maakt u voertuig precies in uw eigen stijl mogelijk.

Bescherming

De lak van uw auto wordt beschermt tegen alle weersinvloeden en andere factoren die veroudering veroorzaken. Ook goed voor de waarde van uw auto.

Omkeerbaar proces

In tegenstelling tot spuiten hoeft de kleur op het kenteken niet aangepast worden. Het betreft hier namelijk “een omkeerbaar proces “.

Beschikbaar in onder andere

  • Glanzend effen
  • Metallic
  • Mat effen
  • Mat metallic
  • Textuur folie
  • Flip kleuren

Het is erg populair en modern om uw voertuig in te laten pakken met matte folie. Hierdoor zullen de carrosserie lijnen van uw auto nog verder versterkt worden, waardoor uw auto nog meer musculair zal ogen.

Zakelijk car wrappen


Ook voor bedrijven en instellingen is het inpakken van de bedrijfsvoertuigen erg interessant. Doordat de enorm uitgebreide mogelijkheden krijgt u een voertuig dat uw herkenbaarheid en naamsbekendheid versterkt. Bovendien beschermt het uw voertuigen.

ExpressZO helpt u van ontwerp tot uitvoering, zo hoeft u alleen nog te genieten van uw prachtig ingepakte voertuig.


Image

Meer weten over car wrappen?

Kies voor meer dan 18 jaar ervaring, hoge kwaliteit en persoonlijke service.

Contact opnemen